Wednesday 21 July 2010

Transformarea si iubirea de sine

Suntem intr-un constant proces de schimbare, de transformare, atat exterioara cat si interioara. La nivel exterior ne e usor sa observam cum trec anii, cum trupul ni se schimba, cum ceea ce stim, ce cunoastem despre lume si viata se schimba. Si cum, de multe ori, credintele sau convingerile referitoare la ceva se schimba si ele.

Exista, bineinteles, si tipare care se schimba greu sau chiar deloc – ingropate adanc, in partea inconstienta, in memoria celulelor, baza aisbergului. Lucruri provenite din propria noastra viata, a inaintasilor nostri, poate ale noastre de altadata, pentru cine crede in “alte vieti”. La nivel interior acestea sunt un pic mai dificil de detectat si transformat… dar despre asta, alta data.

Iertarea

Probabil ca una din piedicile pe care ne-o punem fara sa ne dam seama este legata de dificultatea de a ne ierta si a ne iubi pe noi insine.

Si avem multe pentru care sa ne iertam. Frica de schimbare, judecarea, negarea, rezistenta. Asocierea transformarii cu pierderea controlului, nesiguranta, necunoscutul. Ideile preluate de la altii ca vechile moduri, cele sigure de a vedea viata si de a te comporta sunt mai bune. Credinte, valori, comportamente pe care le credeam “sfinte” si care, in timp, se dovedesc depasite. Multe alte lucruri ce pot constitui un balast prea greu, ce saboteaza zborul nostru pe calea constiintei.

Suntem oare capabili sa constientizam ca orice transformare este naturala, sa o acceptam si sa o imbratisam? Sa inaintam catre nou cu usurinta si bucurie, sa asteptam viitorul cu incredere, acceptare, intelepciune si pace interioara? Cu siguranta, cand ne asumam responsabilitatea totala pentru propria transformare.

Si, mai mult de atat, in urma curatarii noastre prin procesul iertarii, capatam incredere in perfectiunea vietii. Stim ca suntem iubiti, sustinuti, protejati pe calea noastra si vedem asta prin nenumaratele sincronicitati ce ne inconjoara. Atunci e imposibil sa mai dam inapoi. Stim ca totul se desfasoara “conform planului”.

Insa acum urmeaza partea cea mai grea. Iubirea de sine.

Din nou… iertare

Pentru a avansa, procesul iubirii de sine este indispensabil. Si acesta incepe tot cu iertare.

Iertare pentru noi insine si pentru ceilalti, pentru lipsa de mila, intelegere, compasiune pentru noi. Pentru mesajele critice si contradictorii despre natura iubirii si a iubirii de sine. Pentru inlocuirea iubirii de sine cu ego-ul, orgoliul, vanitatea, posesiuni si realizari. Pentru confundarea si inlocuirea iubirii de sine cu ganduri, emotii si actiuni lipsite de iubire…

Pentru relatia disfunctionala cu noi insine si permisiunea oferita altora de a ne trata in moduri lipsite de iubire. Pentru renuntarea, evitarea, respingerea, negarea, inlocuirea iubirii de sine. Pentru a ne forta sa fim ce vor altii, o “masca sociala” necesara pentru a obtine confirmare si iubire din partea altora. Si, in primul rand, pentru tradarea sinelui nostru autentic, cea mai inalta forma de tradare.

Cu totii am facut toate acestea in diferite etape ale vietii. Unele poate inca le mai facem, iar pentru a ne elibera de ele e necesar sa incepem prin a le ierta. Prin transformarea energiei ce inconjoara aceste modele ne eliberam in interior, permitand viitorului sa patrunda in viata noastra fara judecatile si obstructiile trecutului.

Loialitatea

Iubirea de sine este echivalenta cu loialitatea – a te pune pe tine insuti pe primul plan. Poate ca suna “neiubitor”. Suntem invatati ca asta ar putea insemna orgoliu sau zgarcenie. De fapt, e exact invers. Doar atunci cand ne tratam pe noi insine cu bunatate, generozitate, respect si demnitate, oriunde si oricand – doar atunci suntem capabili sa simtim asta pentru cel de langa noi.

Doar cand ne putem pe noi insine pe primul plan incepem sa ne dezvoltam puterea interioara. Reusim astfel sa “neutralizam” ceea ce provine de la altii, lucruri care ne determina sa ne iubim mai putin pe noi insine. Atragem, in schimb, colaborarea cu cei care ne recunosc si sustin propria valoare ca fiinte umane.

Si impreuna cream un “cerc” al iubirii de sine care se raspandeste, transformandu- ne pe noi insine in primul rand. Iar apoi pe cei din jur, cei pregatiti sa inainteze pe cale.

“Bunavointa, compasiunea si gratia iubirii de sine domnesc si se exprima prin mine in fiecare moment”. Poate fi un “motto” de viata spre care sa tindem cu totii.

- articol scris de Marius Stan-

Friday 16 July 2010

Legile lui Zamolxe


1. Dincolo de curgerea timpului si de cugetarea zeilor, este Focul cel Viu si Vesnic, din care vin toate si prin care fiintează toate cele ce sunt. Totul si nimicul sunt suflarea Sa, golul si plinul sunt mâinile Sale, miscarea si nemiscarea sunt picioarele Sale, nicăieri si peste tot este
mijlocul Său, iar chipul Său este lumina. Nimic nu este făptuit fără de lumină si tot ce vine din lumină prinde viată si ia făptură.
2. Precum fulgerul aduce lumina si din lumină tunetul si focul ce se revarsă , asa este si gândul omului, el trece în vorba omului si apoi în fapta sa. Deci, ia aminte la asta, căci până la focul ce arde trebuie să fie o lumină si un tunet. Lumina omului este gândul său si aceasta este averea sa cea mai de pret. Lumina prinde putere prin cuvânt, iar vointa omului aprinde focul prin care se făptuiesc toate cele ce sunt în jurul său.
3. Fii ca muntele cel semet si ridică a ta lumină mai presus de cele ce te înconjoară. Nu uita ca aceiasi pasi îi faci în vârful muntelui ca si în josul său, acelasi aer este sus ca si jos, la fel creste copacul în vârf de munte ca si în josul său, la fel luminează soarele piscul cel semet ca si pamântul cel neted.
4. Fii cumpătat ca pământul si nu vei duce lipsă de nimic. Creanga prea plină de rod este mai repede frântă de vânt, sământa prea adâncă nu răzbate si prea multă apă îi stinge suflarea.
5. Ia aminte la copacul cel falnic, cu cât este mai înalt, cu atât rădăcinile sale sunt mai adânci în pământ, căci din pământ îsi trage tăria, nu uita asta. Cu cât te ridici mai mult, cu atât trebuie să cobori mai mult, căci măsura ridicării este aceeasi cu măsura coborârii.
6. Puterea omului începe cu vorba nerostită, ea este asemeni semintei care încolteste, nici nu se vede când prinde suflare de viată. Lumina semintei este cea care o ridică, pământul este cel ce-i dă hrana, apa îi dă vigoarea, iar răbdarea o îmbracă cu tărie.
7. Priveste râul si ia aminte la învătătura sa. La început este doar un firicel de apă, dar creste tot mai mare, căci vine de la ce este mai mare, si lucrurile asa trebuiesc împlinite, prin firea lor. Asemenea este si gândul cel bun si drept rânduit, el îsi face loc printre pietre si stânci, nu
tine seama de nimic, îsi urmează drumul si nimic nu-i stă în cale. Apă cu apă se adună, iar împreună puterea este si mai mare.
8. Ia seama de taina aceasta si nu o uita, acel firicel de apă stie unde va ajunge, căci una este cu pământul si toate cele ce-i vin în cale nu îl pot opri până la sfârsit. Astfel să iei seama la gândul tău unde trebuie să ajungă si vei vedea că nimic nu stă în calea sa . Să-ti fie gândul limpede până la sfârsit; multe se vor ivi în calea sa, căci firea lucrurilor din jur este miscătoare asemeni apelor. Apă cu apă se întâlnesc, pământ cu pământ si munte cu munte.
9. Ia seama la gândul cel rău, fereste-te de el ca de fulger, lasă-l să se ducă precum a venit, căci te-ndeamnă la lucruri nefiresti. Fereste-te de vorbele desarte si de neadevăr; sunt ca pulberea câmpului ce-ti acoperă ochii, ca plasa păianjenului pentru mintea si sufletul tău. Ele
te îndeamnă la trufie, înselăciune, hotie si vărsare de sânge, iar roadele lor sunt rusinea, neputinta, sărăcia, boala, amărăciunea si moartea.
10. Nu judeca oamenii după greutatea lor, după puterea lor, după averea lor, după frumusetea lor sau după râvna lor, căci si unul si altul a lăsat din ceva pentru a creste în altceva. Cel bogat este sărac în liniste, cel tare este slab pentru altul si cel slab are tăria lui ascunsă. Cum firea lucrurilor este miscătoare, asemeni este si omul. Ce dă valoare unei unelte, trebuinta sau frumuseŃea ? Duce un om mai mult decât boul ? E mai bogat vreunul ca pământul ? Doar cunoasterea si întelepciunea îl ridică pe om peste dobitoace. Si degeaba ai cunoastere dacă ea nu este lămurită de vreme.

Arta de a multumi


"Arta de a multumi este recunostinta în actiune.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru viatã trãindu-ti

viata triumfãtor.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru talentele si

abilitãtile cu care te-a înzestrat prin faptul

cã le accepti ca pe o obligatie de a le investi
pentru binele comun.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru tot ceea ce

oamenii au fãcut pentru tine , prin faptul cã faci,

la rândul tãu, acte de bunãvointã fatã de altii.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru ocaziile oferite

prin faptul cã le accepti ca o provocare de a merge

mai departe.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru fericire strãduindu-te

sã-i faci pe altii fericiti.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru frumusete ajutând si tu

ca lumea sã fie mai frumoasã.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru inspiratie încercând sã fii o
inspiratie pentru altii.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru sãnãtate si putere prin grija si
respectul pe care le arãti trupului  tãu.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru ideile creative ce ti-au îmbogãtit
Viata  adãugând propriile tale contributii creative la progresul

umanitãtii.
Îi multumesti lui Dumnezeu pentru fiecare zi trãind-o la potentialul
tãu deplin.
Îi multumesti lui Dumnezeu atunci când dai glas, aripi, mâini si
picioare duhului tãu multumitor.
Îi multumesti lui Dumnezeu când însotesti rugãciunile tale de

multumire cu acte de multumire."

Saturday 10 July 2010

AICI si ACUM! (Here and Now!)

RUGACIUNE NATIONALA IN ZILELE DE 10 SI 11 IULIE ORA 18


DECLANSAREA TREZIRII CONSTIITEI DACICE, A DACULUI LIBER IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI;REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE,IDENTITATE, CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC;ADEVARUL SCOS LA LUMINA, IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUCTELE DE VEDERE;ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI,ROMANIA PAMANT SFANT; RENASTEREA NATIONALA

1 - SE SPUNE TATAL NOSTRU DE 3 ORI;


2
- SE SPUNE DE 33 DE ORI: LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, DECLANSAREA TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER, IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRE-
TUTINDENI; REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE, IDENTITATE, CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC; RENASTEREA NATIONALA; ADEVARUL
SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT !



3- SE FAC, ELIBERARILE, IN FELUL URMATOR:
ELIBEREZ: TOATE CARMELE DE LA FACERE PINA ACUM DIN TOATE ASPECTELE, DIMENSIUNILE, LOCURILE SI TIMPURILE; TOATE LEGATURILE DE NEAM PE CARE
LE AM DE LA FACERE PINA ACUM; TOATE BLESTEMELE LEGATURI, FACATURI, GINDURI NEGRE, URA, ATACURI CARE SAU FACUT ASUPRA MEA SI ASUPRA TUTUROR
STRAMOSILOR MEI DE LA FACERE SI ASUPRA INTREGULUI TERITORIU AL DACIEI STRABUNE SI IN SPECIAL AL LOCURILOR SACRE DIN DACIA STRABUNA; TOATE
LEGAMINTELE, JURAMINTELE SI FAGADUIELILE DE OSINDA PE CARE LE-AM FACUT DE LA FACERE PINA ACUM, CU VOIE SAU FARA DE VOIE, CU STIINTA SAU
FARA DE STIINTA, CU GINDUL, CU VORBA SAU CU FAPTA SI ABSOUT TOT CE ESTE NEDIVIN IN MINE SI TOATE OBSTACOLELE SI TOATE BLOCAJELE, DE ORICE NATURA SUNT, CARE MA OPRESC SA SE TREZEASCA IN MINE CONSTIINTA DACICA, DACUL
LIBER, SA-MI REGASESC IDENTITATEA ADEVARATA CARE ESTE SACRALITATEA DACICA, ADEVARUL SA FIE SCOS LA LUMINA IN TOT CEEA CE SUNT, FAC SI AM
ASA CUM ESTE VOIA DIVINA,PRIN DREPT DIVIN SI
SA MA RENASC !!! (Se zice de 3 ori)


4- RUGACIUNEA DE ALCHIMIZARE:
TATAL NOSTRU CEL DIN CERURI, CREATORUL SUPREM ABSOLUT, ISUSE CRISTOASE, DUHULE SFINTE, MAMA MARIA-MAICA DOMNULUI, MAMA GEEA SI TOATE ENTITATILE CE SUNTETI CU NOI IN SFANTA LUCRARE, VA ROG, VA IMPLOR, SA ALCHIMIZATI, IN MINE, IN FAMILIA SI CASA MEA IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI IN FAMILIILE SI CASELE LOR, IN DACIA STRABUNA: IN SUBSOLUL EI SI TOT CE ESTE PE TERITORIUL DACIEI STRABUNE, SI IN SPECIAL IN LOCURILE SACRE ALE DACIEI STRABUNE, TOATE CAUZELE, DE LA FACERE PINA ACUM, DIN TOATE ASPECTELE, DIMENSIUNILE, LOCURILE SI TIPURILE, CARE NE OPRESC
SUB ORICE FORMA SA SE DECLANSEZE TREZIREA CONSTIINTEI DACICE IN TOTI ROMANI; SA NE REPUNEM IN DREPTURI IDENTITATEA NATIONALA; ADEVARUL
SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE;ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT;
RENASTEREA NATIONALA; TOTUL, VA IMPLOR SA LE ALCHIMIZATI IN: LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, DECLANSAREA TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER
IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI, ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, ROMANIA
-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT, RENASTEREA NATIONALA; TOTI ROMANII SI ROMANIA EXEMPLE DIVINE DEMNE DE URMAT PENTRU INTREAGA UMANITATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !
(Prima parte se zice o data iar ce este scris cu litere
inclinate,in ce sa se alchimizeze, de 33 de ori)!



5- GNOSTUL:

INSPIR PRIN GNOSTUL MEU (nu se face pe inspiratie, numai se spune):
-ELIBERAREA (Aici se reia tot ce scrie la punctul 2, la ELIBERARI).
-INSPIR PRIN GNOSTUL MEU (Aici se reia tot ce scrie la ALCHIMIZARE, in partea a doua, cu litere
inclinate).
SE FACE DE 3 ORI !



6- MEDITATIA INVIERII
:
EU SUNT INVIEREA SI VIATA, DECLANSARII TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER IN MINE; A REPUNERII IN DREPTURI A IDENTITATII MELE REALE,
IDENTITATEA DACICA; ADEVARULUI SCOS LA LUMINA IN MINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; A RENASTERII MELE!; A EXEMPLULUI DIVIN DEMN DE
URMAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU INTREAGA UMANITATE !
ISUSE CRISTOASE SI MARIA MAGDALENA,VA ROG, VA IMPLOR, CU ENERGIA INVIERII SA INVIATI IN FAMILIA MEA IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI SI IN FAMILIILE LOR SI IN DACIA STRABUNA IN TOT TERITORIUL EI (in subsol si in sol) SI IN SPECIAL IN LOCURILE SACRE: DECLANSAREA TREZIRII CONSTIITEI DACICE, A DACULUI LIBER, REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE, IDENTITATE CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC; ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI IN ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT;
R E N A S T E R E A N A T I O N A L A ! ! ! ! !
Se zice de 33 de ori !



7- TERAPIA IERTARII
:
IMI PARE RAU; IARTA-MA; TE IUBESC; ITI MULTUMESC; (Se face de 9 ori, cu fiecare in parte) !
SE FACE TERAPIA IERTARII CU: CONSTIITA DACICA, IDENTITATEA NATIONALA, DACIA STRABUNA, CU POPORUL DAC, CU LOCURILE SACRE ALE DACIEI STRABUNE, CU CONDUCATORII DACIEI, CU ZAMOLXE, BUREBISTA, DECENEU, IO DECEBAL, CU TOTI CARE AU TRAIT PE TERITORIUL DACIEI STRABUNE DE LA FACERE PINA ACUM, INDIFERENT UNDE SE AFLA, INTRUPATI IN ROMANIA, IN AFARA ROMANIEI SAU IN ASTRAL, CU ADEVARUL CARE URMEAZA A FI SCOS LA LUMINA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE DE LA FACERE PINA ACUM IN TOT CE II PRIVESTE PE DACI, PE ROMANI,
DACIA STRABUNA SI ROMANIA, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, CU TOTI ADVERSRII SI DUSMANII ROMANILOR SI AI ROMANIEI, CU APA, CU FOCUL, CU METALUL, CU PAMANTUL, CU ETERUL, CU INTREAGA UMANITATE, CU INTREG UNIVERSUL, CU INTREAGA CREATIE DIVINA SI CU NOI INSINE !!!



8- IN FINALUL RUGACIUNII SE SPUNE, DE 33 DE ORI:

LUMINA, IUBIRE, ARMONIE,TREZIREA CONSTIITEI
DACICE, A DACULUI LIBER, RENASTEREA NATIONALA,
DACIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT
SFANT, P A C E A L U M I I !!!
AMIN !!! AMIN !!! AMIN !!!




RUGAMINTE:


TRANSMITE-TI ACESTA, FOARTE IMPORTANTA, RUGACIUNE LA CITI MAI MULTI ROMANI DIN TARA SI DE PRETUTINDENI !

IN FOARTE SCURT TIMP VA URMA RUGACIUNE
PENTRU A P A !!!!!
Dumnezeu sa va binecuvanteze, frati romani !!!

Sursa:branc.ro

Saturday 3 July 2010

Cum sa recunosti o persoana iluminata.

1.Priveste-i ochii!Ii vei vedea oglindirea sufletului.
2.Emana iubire!Vei simti ca te invaluie cu iubire.Iti ridica vibratia si toate grijile,ganduriel tale dispar.
3.Te asculta cu multa rabdare!Este constient(a) de clipa PREZENTA si MISIUNEA(misiunile) pe care le are.Niciodata nu se va plictisi sa te asculte.
4.Iti va raspunde intrebarilor si te va invata cum sa afli raspunsurile conectandu-te la sursa(asta daca simte ca ii permis).
5.Niciodata nu-ti va impune sa faci ceva fara sa simti tu ca trebuie sa faci,pentru ca respecta legile spirituale si liberul tau arbitru.
6.Te vei simti confortabil,in siguranta in preajma acestei persoane.
7.Prefera sa traiasca retras(a),este iubitoar/e a naturii si a vietuitoarelor.
8.Nu este atras(a) de posesiuni materiale.Se multumesc cu strictul necesar.Este constient(a) ca aceasta lume nu este atat de reala pe cat pare,lumea adevarata fiind cea spirituala.
9.Nu se lauda cu puterile lor si nu le intrebuinteaza pentru a face rau cuiva pentru ca sunt constienti(e)de repercursiunile faptelor lor,au credinta ca fiecare fapta,gand,cuvant rostit este asemeni unui bumerang.

Iertarea


"Pretindem deseori scuze de la cei care ne-au rănit sau care au greşit faţă de noi într-un fel sau altul. De asemenea, folosim cuvântul “iertare” relativ gratuit, fără a pune prea multă gândire, atenţie sau sentiment în el. Vorbim de iertarea lui Dumnezeu, dar nu ne dăm seama despre ce vorbim.

Iertarea este una dintre formulele magice, dacă am putea spune astfel, de cea mai mare putere, existente în Univers. Este un lucru la îndemâna oricui, la care poate apela oricine şi care rupe legăturile cu care suntem câteodată legaţi în asemenea măsură că ne scufundăm în propriile noastre judecăţi. Unii dintre noi nu vor să ierte, alţii nu ştiu cum. Este trist când un om nu ştie să ierte, este foarte trist când crede că nu poate să ierte, însă este de-a dreptul tragic când nu vrea. Atunci când avem ceva în noi care ne deranjează, cineva ne-a făcut un rău, ne-a dat o palmă, fie la propriu, fie la figurat, ne-a jignit, iar ego-ul şi mândria nu ne lasă să iertăm, simţim acel lucru în interior, care ne roade, ne poluează mediul intern şi mănâncă încet, încet din pacea noastră, până când începe să creeze probleme serioase, probleme de sănătate.

Deşi stim că nu ne face bine, nu iertăm: de ce să fim noi fraieri? De ce să iertăm dacă ne-a făcut cineva un rău? Să vă spun un secret: nu numai pe el îl iertaţi dar şi pe voi înşivă! Nu îi acordaţi numai lui libertate (căci la drept vorbind, deşi l-aţi iertat, el tot îşi va plăti fapta, pentru a-şi învăţa lecţia), ci voi înşişi veţi fi eliberaţi de povara neiertării. Un om care iartă nu este cu nimic mai prejos, cu nimic mai prost şi cu nimic mai dezavantajat decât unul care se ţine cu dinţii de o intenţie rea.

Dimpotrivă, atunci când iertăm pe cineva pentru că ne-a greşit, ne simţim uşuraţi şi eliberaţi ca un copil care abia s-a născut. Vreţi să ştiţi secretele tinereţii veşnice? Simplu: iertaţi! Este una dintre formulele alchimice ale sufletului. Cu fiecare iertare întinerim. Iertînd mai mult, ne menţinem tineri. Dar iertarea este doar o parte din formulă. O altă parte este a-ţi cere iertare pentru ceea ce ai făcut. Gândiţi-vă bine la faptele neplăcute pe care le-aţi făcut celorlalţi, la vorbele neplăcute spuse în faţă sau pe la spate, la gândurile rele faţă de cei din jurul nostru dar şi la cei pe care i-aţi rănit fără să vreţi. Apoi mergeţi la persoana în cauză şi cereţi iertare, pentru ca amândoi să puteţi avea şansa eliberării prin iertare. Iată cum un reziduu emoţional care cauzează probleme şi rupturi în timp poate fi transmutat în elixirul eliberării.

Când veţi spune “Şi ne iartă nouă păcatele noastre precum şi noi iertăm greşiţilor noştri “gândiţi-vă la aceste rânduri foarte bine şi mai ales aplicaţi. Fără a ierta nu putem pretinde altora iertare, iar fără a cere iertare pentru un rău făcut nu o putem primi. Atât cel care cere iertare cât şi cel care iartă sunt la fel de nobili pentru fapta lor, numai că în sensuri diferite.

Şi dacă rândurile mele nu vă transmit ceea ce doriţi sau ceea ce trebuie, atunci …vă rog să mă iertaţi."

Mihai Vârtejaru


10 Metode pentru a ne ridica vibratia




Pe parcursul unei zile, intampinam multe lucruri care ne secatuiesc de energie si alunga vibratiile pozitive; seful poate e nedrept cu noi, sau poate partenerul nostru sau copiii au o zi mai agitata, avem parte poate de o altercatie, de trafic, zgomot, vesti proaste sau avem provocari pur si simplu care ne mananca energia. Iar atunci cand vibratiile noastre se invart pe o frecventa joasa ,este foarte greu sa ne concentram pe scopurile noastre sau sa ne propunem sa fim fericiti.

Atunci cand esti pe o vibratie inalta, te simti mai stabil, mai in siguranta, mai creativ, pasionat, increzator, conectat la viata, expresiv si intuitiv. Iar aceasta este o modalitate excelenta de a-ti petrece timpul in aceasta viata.
Sunt foarte multe metode prin care iti poti ridica vibratia. Iti voi impartasi zece dintre ele pe care le poti aplica timp de cateva minute pentru a avea rezultate. Pe masura ce te vei familiariza cu ele, vei incepe sa gasesti propriile tale metode. Studiaza-le si incorporeaza- le in rutina ta zilnica. Vei descoperi ca ai mai multa energie si resurse pentru a trai viata plenar.

1. Canta

A canta este cea mai rapida si usoara metoda de a-ti creste vibratia. E foarte greu sa te simti trist sau deprimat atuci cand canti. Incearca sa canti un cantec cu versuri. Canta cat te tin plamanii, de parca ai fi intr-un muzical pe Broadway. Daca esti timid, gaseste-ti un loc privat pentru a face asta. E foarte distractiv si sa inventezi cuvinte pentru un cantec mai vechi. Si la fel de amuzant este sa incerci sa faci karaoke.
Incearca sa canti chiar atunci esti prea trist ca sa ai chef de cantat. Canta dimineata, cand iti pregatesti copiii pentru gradinita sau pentru scoala sau cand te pregatesti pentru o noua zi de munca si vei vedea ca ziua ta se va imbunatati semnificativ.

2. Fa miscare

Cand iti misti corpul, inviti Spiritul Universal in interiorul tau si misti energiile inauntrul tau astfel incat distrugi posibilele blocaje energetice din zona chakrelor.
Danseaza! Pune- ti o melodie, si apoi misca-te in ritmul muzicii.
Daca nu-ti place sa dansezi, fa exercitii. Fa o plimbare, pe jos sau cu bicicleta, urca scari, ridica greutati. Pune-ti muschii la treaba. Acest lucru te va impamanta si te va reconecta cu corpul tau si cu Pamantul. Aminteste-ti ca esti o fiinta spirituala intr-un corp fizic si ca trebuie sa ai grija de corpul tau pentru ca el sa-ti poata adaposti in siguranta spiritul.Poti sa incerci si Qigog, Tai Chi, sau yoga. Toate incorporeaza meditatia si isi propun sa reconecteze mintea, corpul si spiritul.

Miscarea corpului curata sistemul limfatic si elibereaza endorfinele care dau senzatii placute in corp. Miscarea energizeaza. Cand oamenii sunt tristi sau deprimati, nu au tragere de inima spre miscare si prefera statul la televizor sau in pat. Daca esti pe o frecveta negativa, impune-ti sa faci miscare. Plimba-te putin sau danseaza pe melodia preferata. Vei observa o schimbare considerabila a vibratiilor tale.

3. Razi

Umorul iti ridica intotdeauna vibratiile. Exista un motiv pentru care s-a spus ca rasul este cel mai bun medicament.Daca te tarasti prin viata si te simti zdrobit, gaseste un motiv de ras. Razi chiar de tine si de situatia ta. Invata sa nu te iei prea in serios. Daca nu poti sa razi de propria ta situatie,atunci gaseste motive de ras in alta parte. Uita-te la o comedie, uita-te la un filmulet amuzant sau citeste o carte de bancuri. Rasul elibereaza endorfine in corp. Foarte rar vezi oamenii deprimati razand. Daca ar rade, in mod sigur ar reusi sa scape de depresie.
Cand esti in stare sa razi, chiar daca te afli intr-o situtie de viata mai dificla, acest lucru te va conduce intr-un punct de unde vei putea sa actionezi si vei putea sa scapi de vibratiile joase.
Cand a fost ultima data cand ai ras din tot sufletul?Astfel incat sa te doara stomacul sau sa-ti dea lacrimile? Este un sentiment minunat de eliberare, care merita incercat mai des.

4. Mediteaza

Meditatia ese o metoda excelenta de a ne reconecta cu mintea si spiritul.E recomandat sa ne asezam intr-o pozitie confortabila, sa punem muzica relaxanta pe fundal, sa aprindem cateva lumanarele parfumate. Apoi sa ne concentram pe respiratie. Sa observam inspiratiile si expiratiile. Sa facem cateva expiratii adanci. Vom observa ca ne vin multe ganduri in minte. E bine sa le lasam sa intre si sa plece.Sa fim constienti de gandurile noastre si apoi sa le dam drumul. Putem sa stam in acesta stare pentru a ne bucura de momentul prezent, sau putem face o meditatie care sa ne separe, prin imaginatia noastra, de ego si sa ne duca in comunicare cu sinele, cu intuitia, cu ghizii nostri spiritual.
E recomandat sa facem exercitii zilnice de meditatie, timp de 10 minute. Unora le place sa mediteze dimineata, imediat cum se trezesc, pentru a ramane cu aceasta stare buna pe tot parcursul zilei. Mai exista si varianta meditatiei inainte de a merge la culcare, pentru eliberarea tuturor energiilor negative acumulate pe parcursul zilei. Meditatia poate fi facuta la birou, in timpul pauzei de pranz sau oricand in timpul zilei.

5. Curatare energetica.
Exista un corp energetic de lumina in interiorul fiecaruia. Pe parcursul unei zile, acest corp energetic se impregneaza cu experientele si energiile altora. Unele din acestea te vor energiza, insa altele te vor seca de energie. Poti insa sa-ti refaci energia, devenind constient de ea si facand cativa pasi pentru a reechilibra energiile. Iata cateva metode de curatare energetic rapida:

- Respira adanc de zece ori.

- Respiratia adanc indeparteaza tensiunile din corp si oxigeneaza sangele.De asemenea, indeparteaza starile de manie,frica sau depresie.Pe inspiratie e bine sa spunem mantra "inspir iubirea si lumina din Univers.Permit numai iubirii si luminii sa locuiasca in mine."Si apoi pe expiratie:"Indepartez negativitatea si reziduurile ei din corpul meu.Sunt iubire."

- Fa o baie fierbinte. Apa are puteri purificatoare, atat fizic cat si energetic. Cand faci baie, e bine a-ti repeta:"Indepartez toate energiile negative din corpul meu.Sunt plin de iubire si lumina de la Sursa Universala." Imagineaza- ti ca apa este lumina alba, care te inconjoara cu dragoste si protectie.

- Spune o rugaciune. Cere ca energiile tale a fie purificate.Spune: "Sunt inconjurat de lumina alba a iubirii. Cer sa fiu un vas curat pentru energia provenita de la Sursa Universala, sa impart dragoste si binecuvantari oriunde ma duc."

- Echilibreaza- ti chakrele.

Chakrele sunt puncte de lumina din corpul tau care conecteaza corpul energetic la corpul fizic. Fiecare chakra reprezinta o arie a vietii tale. Fa o meditatie de purificare a chakrelor, prin care sa-ti imaginezi ca fiecare zona devine curata.

6. Numara-ti binecuvantarile.
Recunostinta este printre cele mai inalte vibratii din univers. A fi recunoscator iti poate ridica vibratia in cateva secunde. Indiferent de ce se intampla in viata ta, poti gasi ceva pentru care sa fii recunoscator. Chiar atunci cand ti se intampla ceva rau,incearca sa gasesti binecuvantarea din spatele situatiei.
Scrie, in fiecare dimineata sau in fiecare seara,zece lucruri pentru care esti recunoscator. Pot fi lucruri simple, de care te bucuri zilnic.Iata cateva exemple:
- Sunt recunoscator pentru ca familia ma iubeste si stiu ca pot conta pe dragostea si sprijinul ei in orice situatie.
- Sunt recunoscator pentru sanatatea mea.
- Sunt recunoscator oamenilor care m-au provocat astazi, pentru ca mi-au dat sansa sa evoluez spiritual.
- Sunt recunoscator pentru ca am cel mai calduros si confortabil halat de baie.
- Sunt recunoscator pentru sanatatea copiilor mei.
- Sunt recunoscator pentru faptul ca am suficienti bani pentru a cumpara produse ecologice.
Cand devii constient de toate aceste binecuvantari din viata ta, atunci incepi sa functionezi pe alte frecvente si sa dai in jur mai multa energie pozitiva, aducand in viata ta mai multe binecuvantari. Cand simti ca incepi sa te simti manios,trist, vinovat,plin de temeri,incepe sa-ti numeri binecuvantarile din viata ta.Vei vedea ca situatia nu e atat de rea pe cat pare.

7. Tine un jurnal.

Scrierea gandurilor te ajuta sa le procesezi mai bine. Sa te exprimi, chiar si pe hartie, poate fi un exercitiu terapeutic.Iti poate da si un etalon aceea ce ai fost si cat de departe ai ajuns la un moment dat.Poti folosi jurnalul si pentru a-ti inregistra binecuvantarile zilnice,dar si pentru a-ti exprima gandurile.Acest lucru te ajuta sa-ti cresti vibratiile,pentru ca in loc sa depozitezi sentimentele negative in corpul tau, poti scapa de ele,incredintandu- le hartiei.

In acelasi timp.te poate ajuta sa gasesti solutii si sorteaza gandurile intr-o maniera logica.Iti poti folosi jurnalul pentru a-ti face listele zilnice de sarcini,pentru a descrie experientele de crestere personala care ti s-au intamplat peste zi,sau pentru a-ti nota scopurile.Poti scrie acolo scrisori pentru cei de care esti prea speriat pentru a le vorbi in realitate sau poti scrie cateva randuri pentru cei pe care esti furios si fata de care nu te poti exprima fara sa-ti pierzi cumpatul.
Poti scrie orice in jurnalul tau.Este un exercitiu terapeutic,insa e recomandat sa-l pastrezi doar pentru tine,intr-un loc sigur,pentru ati da spatiu de a fi sigur cu tine insuti.

8. Ajuta-i pe ceilalti.

Este un mod simplu si eficient de ati creste vibratia. Cand cauti pe cineva,acea persoana iti este recunoscatoare. Recunostinta este o vibratie foarte inalta,si cand ajuti pe cineva sa atinga acea stare,se proiecteza si asupra ta aceeasi energie pozitiva.
Nu trebuie sa facem gesturi eroice pentru a-i ajuta pe ceilalti.
Putem sa dam telefoane rudelor mai invarsta si sa ne interesam de ele.Sa cumparam o cafea pentru cineva care sta alaturi de noi la restaurant.Sa lasam un bacsis mai mare pentru un chelner care pare obosit,sa facem un compliment unui strain,sa donam haine mai vechi unui adapost de copiii.Sa vedem daca putem face zece astfel de actiuni in fiecare zi.
Este usor sa facem acest lucru atunci cand avem o stare emotionala buna,insa este si mai important sa ajutam atunci cand suntem tristi si deprimati.Fii o binecuvantare in viata cuiva,doar pentru un moment,si vezi cum iti va creste vibratia.

9. IARTA!

Stii ca atunci cand iti mentii starea de furie sau de suparare pe cineva,sistemul tau energetic sufera foarte mult?E ca si cum ai lua o greutate de cateva kg si ai purta-o dupa tine tot timpul.Cand alegi sa ierti,alegi sa renunti la acea greutate.Acest lucru te face sa fii mai usor si iti creste vibratia.Insa e foarte usor de vorbit despre iertare si foarte greu de facut.
Mai intai,da-ti seama ca sentimentele de furie pe care le perpetuezi in viata ta iti fac rau tie,nu persoanei care te-a jignit.
Daca cineva iti da un cactus cat timp il vei tine in mana? Pana iti va intra tepii sub piele? Pur si simplu da-i drumul ,lasa-l sa cada,leaga-ti ranile,ingrijeste- le si vindeca-te.Daca alegi sa tii cactusul in mana in continuare, nu poti sa invinovatesti pe nimeni altcineva decat pe tine pentru propria ta durere.
Invata lectia care decurge din experienta respectiva si mergi mai departe.Cand te simti jignit,tratat nedrept,asuma- ti responsabilitatea si mergi mai departe.Nu fi aspru cu tine,doar realizeaza ce ai facut rau in situatia respectiva si decide cum ar fi mai bine sa te comporti in viitor.
Trimite-i iubire celui care ti-a facut rau. Fii empatic. Realizeaza ca persoana repectiva se comporta asa,pentru a-si indeplini si ea nevoia de iubire.Simte compasiune pentru cei care nu au primit iubire in viata si cred ca vor obtine atentie prin comportamente agresive. Poate cel care te-a ranit se simte rau in legatura cu acest lucru,dar nu vrea sa recunoasca. Poate nu a vrut sa te raneasca,dar nu vrea sa-si recunoasca vina. Poate sufera atat de tare incat actul lui a fost un stigat de ajutor. Incerca sa vezi situatia din punctul lui de vedere.
Toata lumea greseste. Iarta- te pe tine si pe ceilalti. Ne aflam aici pentru a invata.Nu e nevoie sa porti greutati insuportabile in spate. Nu lasa loc pentru ura si manie in viata ta. Fa loc doar pentru iubire.

10. IUBESTE!
Iubirea este cea mai inalta frecventa vibrationala posibila. De aceea ,e bine sa gasim moduri de a iubi si de a ne afla cat de mult posibil pe frecventa iubirii.
Trimite iubire altora. Inchide ochii si imagineaza-ti persoana careia vrei sa-i trimiti dragoste. Imagineaza-ti energia cum se misca din inima ta inspre a ei. Poate fi colorata in roz,verde,galben, alb. Imagineaza- ti fluxul de iubire dintre voi. E posibil ca persoana respectiva sa va contacteze mai tarziu sa va spuna ca s-a gandit la voi.

Exprima-ti dragostea fata de ceilalti. Stiu ca toti oamenii din viata ta pe care ii iubesti,ca ii iubesti? Cand le-ai spus ultima oara? Si cand le-ai aratat? Printr- o imbratisare, strangere de mana,un zambet? Imparte permanent in jur aceste lucruri,pentru ca ceilalti sa stie permanent ca ii iubesti.

Aminteste- ti de conexiunea ta cu Sursa. Nu esti niciodata singur. Sursa Universala este permanent legata de tine si permanent accesibila. Inchide ochii si deschide-ti inima pentru a primi iubirea Universala. Imagineaza-ti o raza de lumina care vine din Univers si intra direct in inima ta. Ea va fi acolo mereu. Nu trebuie sa faci ceva sa o castigi,ea pur si simplu este. Las-o sa-ti spele temerile,vina, rusinea,furia, depresia. Adu-ti aminte ca esti permanent conectat cu Sursa de iubire Universala. Conecteaza-te la aceasta energie atunci cand te simti rau.

Iubeste-te pe tine insuti.Acorda-ti timp pe parcursul zilei pentru a-ti oferi iubire Du-te la masaj, imbratiseaza-te singur, zambeste in oglinda si spune-ti:"Te iubesc. Multumesc ca esti aici."Trimite iubire celulelor din corpul tau. Fa o lista cu lucruri pe care iti place sa faci si fa-le cat mai des cu putinta. Nu astepta ca ceilalti sa-ti ofere dragoste. Hraneste- te singur ca sa ii poti hrani pe altii. Acorda-ti timp sa-ti echilibrezi energiile,pentru a avea capacitatea sa imparti dragostea ta cu ceilalti.

Incearca aceste metode. Imparte- le cu prietenii si colegii. Creeaza un mediu pozitiv acasa la locul de munca. Totul incepe cu tine. Gandeste- te la cate lucruri poti face daca ai grija de nivelul tau energetic. Si adu-ti aminte, CA ESTI IUBIT INTOTDEAUNA!

Friday 2 July 2010

Akiane Kramarik

Are doar 13 ani si vorbeste 4 limbi,este foarte talentata si are viziuni cu Dumnezeu…o fiinta minunata iubita de Dumnezeu….
Un interviu cu minunea…cand avea 10 anisori.Inca de la 4 anisori avea viziuni!



Operele ei sunt inspirate de Dumnezeu.




Astrograma confirma cat este de binecuvantata.
http://www.astrotheme.com/carte.php?clef=3mS5U54Gct7L&initialiser=1

Thursday 1 July 2010

Rugaciune pentru Romania


In fiecare joi sa se rugam pentru Romania,de la ora 22:30 pana la 23:00!

"Doamne,iarta - ne Doamne pe noi si pe stramosii nostri din cele mai vechi timpuri pana astazi,caci Lumina si Puterea ta e mare si Tu stii bine unde sa duci aceasta rugaciune de iertare.Amin! "

Citeste si da mai departe ca sa fim zeci de mii de romani uniti in aceasta initiativa.

EU SUNT! - I AM!