Sunday 26 September 2010

Sanse egale pentru tineri prin programul Premiile Internationale in perioada 8-10 octombrie

Asociatia de Servicii Sociale SCUT organizeaza training-ul “Sanse egale pentru tineri prin programul Premiile Internationale” in perioada 8 – 10 octombrie, la Vila Bran.

In cadrul training-ului, participantii vor fi instruiti cu privire la implementarea unui program international de dezvoltare personala pentru tinerii din comunitate si tinerii proveniti din sistemul de ocrotire de stat (tineri aflati in centrele de plasament, tineri care au parasit centrul de plasament, tineri aflati in plasament familial, cu varsta cuprinsa intre 14 si 25 de ani).

Cazarea si masa sunt suportate de catre Asociatia de Servicii Sociale Scut.

Participantii vor suporta cheltuielile de transport.

Sunt asteptate la training persoane din ONG-uri si institutii publice care lucreaza direct cu tineri din comunitate si/sau tineri proveniti din centrul de ocrotire de stat.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita formularul de inscriere completat, o scurta prezentare a organizatiei / institutiei si o recomandare, pana cel tarziu 24 septembrie, la urmatoarea adresa de mail: ion_as@yahoo.com

Training-ul este realizat in cadrul proiectului “Poti si tu!” finantat prin programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.03.03 Integrarea in societate a tinerilor apartinand minoritatilor si grupurilor dezavantajate.

Mai multe informatii la:

Ioana Serb – coordonator proiect

Telefon: 0751093620

E-mail: ion_as@yahoo.com

No comments:

Post a Comment